Cuinar amb flors

RECEPTES PER CONNECTAR AMB LA NATURA

Autor: Bustos Cabezuelo, Iolanda

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

Cuinar amb flors

Cuinar amb flors

23,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
16/03/2022
Colección:
Sensacions
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

RECEPTES, HISTÒRIES, USOS I PARTICULARITATS DE LES FLORS, PER PODER ENTENDRE-LES I INTERPRETAR-LES AMB RAÓ A LA CUINA. Cuinar amb flors significa molt més que afegir sabor i color a les receptes. Les flors contenen nutrients que alimenten l'ànima, aporten benestar, milloren el sentit de l'humor i converteixen qualsevol recepta en una festa pels sentits. L'escriptora i cuinera Iolanda Bustos, …

RECEPTES, HISTÒRIES, USOS I PARTICULARITATS DE LES FLORS, PER PODER ENTENDRE-LES I INTERPRETAR-LES AMB RAÓ A LA CUINA. Cuinar amb flors significa molt més que afegir sabor i color a les receptes. Les flors contenen nutrients que alimenten l'ànima, aporten benestar, milloren el sentit de l'humor i converteixen qualsevol recepta en una festa pels sentits. L'escriptora i cuinera Iolanda Bustos, presenta més de 50 elaboracions i receptes, en un llibre escrit i fotografiat durant tot un any, respectant les floracions de cada mes, perquè puguis cuinar verdures, pastes, arrossos, carns, peixos i postres amb les diferents flors de temporada i de cada estació. A més, hi podràs trobar històries, llegendes, virtuts i curiositats de les flors, a més d'alguns aspectes científics de les plantes, trucs de cultiu, recol .lecció i conservació de les flors.
Leer más

Más libros de Bustos Cabezuelo, Iolanda

Más información del libro

Cuinar amb flors

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-13-56167-7
EAN:
9788413561677
Nº páginas:
0
Colección:
Sensacions
Lengua:
CATALAN
Alto:
240 mm
Ancho:
170 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
Nascuda al Baix Empordà, la seva trajectòria personal i professional ha estat sempre entorn a la natura, el camp i la cuina. Popularment coneguda com #LaXefdelesFlors, és experta en plantes silvestres comestibles. És autora de _Cuina fresca i natural_ i _La millor __cuina amb flors, plantes i fruits silvestres_ . Xef, formadora, escriptora i conferenciant, col.labora habitualment en diferents mitjans de premsa escrita i audiovisual. Implicada també en projectes socials de sostenibilitat. Actualment combina l'escriptura amb el seu projecte de gastronomia d'experiències en contacte amb la natura. Cuinant, maridant i divulgant els valors del paisatge en cellers, masies i paratges on la natura, el vi i el menjar siguin protagonistes. És assessora i creadora de productes gurmet sostenibles, recupera tradicions ancestrals i dona vida a productes com el seu famós_ xampanyet_  de flors de sau?c, el vermut Vidorra, les sals, xarops, cerveses, infusions... Fotografia de © Muriel C. de Jong

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar